برگزاری کارگاه آموزشی 300 نانوا در صومعه‌سرا

  • گیلان پیرترین استان کشور/ زاد و ولد در زوج های گیلانی کاهش یافت
  • تاریخ خبر : سه شنبه ۱۵ مرداد ۹۲ - ۱۸:۴۱

    کد خبر : 11525

    برگزاری کارگاه آموزشی ۳۰۰ نانوا در صومعه‌سرا

    رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت صومعه‌سرا از برگزاری کارگاه آموزشی یک‌روزه با هدف آشنایی نانوایان از مضرات جوش شیرین …

    رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت صومعه‌سرا از برگزاری کارگاه آموزشی یک‌روزه با هدف آشنایی نانوایان از مضرات جوش شیرین در پخت نان برای ۳۰۰ نانوای این شهرستان خبر داد.

    واران نیوز به نقل از فارس: محسن آهنی عصر امروز در جمع مدیران این شهرستان در محل فرمانداری صومعه‌سرا با اشاره به ادامه اجرای طرح ضیافت ویژه ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: این طرح با استفاده از تمام امکانات بخش اداری و پرسنلی به منظور ایجاد آمادگی در سیستم عرضه کالا در صومعه‌سرا در حال انجام است.

    وی، برنج، شکر، گوشت، مرغ منجمد و حبوبات را از جمله کالای اساسی مشمول طرح ضیافت صومعه‌سرا دانست و افزود: این کالا در قالب طرح ضیافت به نرخ پایین‌تر از قیمت بازار در رمضان جاری بین شهروندان توزیع می‌شود.

    رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت صومعه‌سرا، بازرسی‌های اختصاصی از کالای پر مصرف از جمله گوشت، مرغ، گوشت قرمز، تخم‌مرغ، خرما، شیرینی، نان، لبنیات، برنج، روغن، شکر، زولبیا و بامیه، سبزیجات و میوه را نیز از دیگر برنامه کاری این اداره در ماه رمضان عنوان کرد.

    وی با بیان اینکه در مرحله نخست از طرح مذکور گشت‌های مشترکی از تیم‌های بازرسی در صومعه‌سرا تشکیل می‌شود، گفت: بازرسی‌ها با حضور کارشناسان و بازرسان ویژه اداره صنعت، معدن و تجارت صومعه‌سرا در دو نوبت صبح و عصر در طول این ماه انجام می‌شود.

    به گفته آهنی، بالغ بر ۴۰ واحد صنفی از اتحادیه‌های خواروبار و لبنیات، قصابی، علافی‌‌، قنادی و میوه فروش‌های صومعه‌سرا مهیای ارائه تخفیف ۵ تا ۱۵ درصدی توزیع کالای خود در ماه مبارک رمضان هستند.

    وی از برگزاری کارگاه آموزشی یک‌روزه ویژه نانوایان این شهرستان خبر داد و خاطرنشان کرد: این کارگاه آموزشی با هدف آشنایی نانوایان صومعه‌سرا از مضرات جوش شیرین و استفاده از افزودنی‌های غیر مجاز در پخت نان برگزار می‌شود.

    این مسئول، با اشاره به اینکه کارگاه آموزشی مذکور در تاریخ ۱۵ مرداد جاری در محل اداره صنعت، معدن و تجارت صومعه‌سرا برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: این طرح با همکاری شبکه بهداشت و درمان صومعه‌سرا و با حضور بالغ بر ۳۰۰ نانوای این شهرستان اجرا می‌شود.

    وی توجه بیشتر نانوایان به حوزه بهداشت و سلامت مواد غذایی را مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: صدور کارت سلامت برای واحدهای پخت نان ضروری است.

    آهنی، یادآور شد: سامانه «۱۲۴» به صورت شبانه‌روزی و شماره تلفن‌های «۳۲۲۰۹۲۰» و «۳۲۳۳۹۸۰» با کد صومعه‌سرا در ساعات اداری آماده دریافت هر نوع خبر، شکایت و گزارش تخلفات اقتصادی شهروندان مانند گرانفروشی، اختفا و امتناع از عرضه کالا و … است.

    کلیه حقوق برای پایگاه خبری واران نیوز محفوظ است
    Desgined & Programmed by AmirHz.ir