امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Monday, 5 June , 2023
امروز : دوشنبه, ۱۵ خرداد , ۱۴۰۲ - 17 ذو القعدة 1444
شناسه خبر : 1283
  پرینتخانه » اخبار صومعه سرا تاریخ انتشار : 24 آگوست 2012 - 15:41 |

تغییرات گسترده در آموزش و پرورش گیلان بعد از انتخابات

به نوشته واران نیوزبه نقل از ۸دی:  با توجه به تغییرات گسترده و تامل برانگیز مدیران آموزش و پرورش تعدادی از شهرستانها و مناطق از جمله: تالش، لاهیجان، رودبار، عمارلو، رحمت آباد و رودبنه در مدت سپری شده بعد از انتخابات مجلس ،خبر‌ها حاکی از آن است که در آینده ای نزدیک تعداد دیگری از […]

تغییرات گسترده در آموزش و پرورش گیلان بعد از انتخابات

به نوشته واران نیوزبه نقل از ۸دی:

 با توجه به تغییرات گسترده و تامل برانگیز مدیران آموزش و پرورش تعدادی از شهرستانها و مناطق از جمله: تالش، لاهیجان، رودبار، عمارلو، رحمت آباد و رودبنه در مدت سپری شده بعد از انتخابات مجلس ،خبر‌ها حاکی از آن است که در آینده ای نزدیک تعداد دیگری از مدیران شهرستانها نظیر شفت،ماسال و چند شهرستان دیگر نیز تغییر خواهند نمود.

به دلیل جایگاه حساس آموزش و پرورش در نظام تربیتی این گونه جابجایی‌های بدون  پشتوانه کارشناسی و تحت فشار و یا تحمیل بعضی از آقایان می‌تواند ضربات جبران ناپذیری به نظام آموزشی ما وارد کند. با نگاهی به مدیران عزل شده در آموزش و پرورش شهرستانها، درمی‌یابیم که به شکل کاملاً اتفاقی نماینده آن شهرستان نیز تغییر کرده است!!!

یقیناً بحث انتخابات مجلس بر تغییرات آموزش و پرورش اثر گذاشته است

جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی‌در گفت و گو با خبرنگار ۸ دی با اشاره به اینکه بعضی از مدیران شهرستانها از جمله تالش بازنشسته شده بودند، اذعان کرد: یقیناً بحث انتخابات مجلس بر تغییرات آموزش و پرورش اثر گذاشته است.

کوچکی نژاد با بیان اینکه آموزش و پرورش باید از یک سری حاشیه‌ها به دور باشد، اظهار کرد: کوچکترین موضوع نادرستی ضربه سهمگینی به آموزش و پرورش وارد می‌کند.

وی افزود: بنده بارها به مدیرکل آموزش و پرورش نصیت کردم که مراقب باشد تغییرات نادرست در این سازمان صورت نگیرد.

عوض شدن این مدیران، کار نماینده‌هاست

علی محمد جلوه در گفت و گو با خبرنگار ۸ دی با تاکید بر اینکه عوض شدن این مدیران، کار نماینده‌هاست خاطرنشان کرد: وقتی در یک مجموعه ای بجای سیستم، سلیقه حاکم باشد چنین مشکلاتی نیز پیش می‌آید.

جلوه با اشاره به اینکه عزل مدیران آموزش و پرورش بیش از ۱۰ سال است که براحتی صورت می‌گیرد، عنوان نمود: اگر مدیر کل آموزش و پرورش گوش به حرف نماینده‌ها ندهد، موقعیت شغلی خود را دچار تزلزل کرده است.

وی با بیان اینکه مسئولیت‌ها و پست و مقام به جای اینکه باری بر دوش مدیران باشد، یک لقمه چرب و نرم شده است، اظهار کرد: از نظر آیات و روایات، مسئولیتها بار امانت است و باید از آن فرار کرد.

جلوه یکی از عوامل اصلی جابجایی بعضی از مدیران را یکی از نمایندگان گیلانی دانست و از فشار زیاد نمایندگان بر نجف زاده مدیر کل آموزش و پرورش استان خبر داد.

آموزش پرورش صومعه سرا

خوشبختانه آموزش پرورش صومعه سرا فعلا دست خوش این تغییرات نشده است.

نماینده فعلی مردم صومعه سرا در نخستین جلسه شورای اداری این شهرستان پس از انتخابات مجلس نهم حضور یافته و عزل و نصب های دستگاه های اجرایی را این گونه توجیه کرد:« بنده در فکر خدمت‌های شایسته با همکاری و همیاری تمام مدیران حاضر هستم و به تغییر و تحولات مدیریتی فکر نمی‌کنم بلکه راه خدمات مسئولان قبلی را ادامه می‌دهم»

خصوصی ثانی ادامه داد: «تا زمانی که مدیران و  مسئولان در موضوعیت مدیریتی خود خطا یا فساد مالی نکنند در جهت تغییر آنها نخواهم بود.»

توضیح:(رئیس آموزش و پرورش تولمات آقای حسنی باز نشسته شده است)

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.