امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Saturday, 3 June , 2023
امروز : شنبه, ۱۳ خرداد , ۱۴۰۲ - 15 ذو القعدة 1444
شناسه خبر : 228
  پرینتخانه » اخبار صومعه سرا تاریخ انتشار : 22 ژوئن 2012 - 20:29 |

توزیع ۱۳۰ هزار عدد کارت تریکو در شالیزارهای صومعه‌سرا

مدیر اداره جهاد کشاورزی صومعه‌سرا از توزیع بالغ بر ۱۳۰ هزار عدد کارت تریکو حاوی زنبور تریکو گراما برای مبارزه بیولوژیک با کرم ساقه‌خوار برنج در شالیزارهای این شهرستان خبر داد….. به گزارش خبرگزاری فارس از صومعه‌سرا، نعمت قاسمی عصر امروز در جریان بازدید از شالیزارهای مناطق روستایی این شهرستان با اشاره به وضعیت شالیزارهای صومعه‌سرا، […]

توزیع ۱۳۰ هزار عدد کارت تریکو در شالیزارهای صومعه‌سرا

مدیر اداره جهاد کشاورزی صومعه‌سرا از توزیع بالغ بر ۱۳۰ هزار عدد کارت تریکو حاوی زنبور تریکو گراما برای مبارزه بیولوژیک با کرم ساقه‌خوار برنج در شالیزارهای این شهرستان خبر داد…..

به گزارش خبرگزاری فارس از صومعه‌سرا، نعمت قاسمی عصر امروز در جریان بازدید از شالیزارهای مناطق روستایی این شهرستان با اشاره به وضعیت شالیزارهای صومعه‌سرا، اظهار کرد: شالیزارهای صومعه‌سرا با توجه به تلاش خوب کشاورزان و وضعیت جوی در شرایط مطلوبی قرار دارند.

وی از آغاز اجرای طرح مبارزه بیولوژیک با کرم ساقه‌خوار برنج در شالیزارهای صومعه‌سرا خبر داد و افزود: این طرح در سه مرحله و با استفاده از کارت‌های تریکو اجرا می‌شود.

مدیر اداره جهاد کشاورزی صومعه‌سرا با بیان اینکه هم‌اکنون مرحله نخست اجرای طرح مبارزه بیولوژیک با کرم ساقه‌خوار در شالیزارهای این شهرستان در حال انجام است، تصریح کرد: مرحله نخست این طرح در یک‌هزار و ۳۰۰ هکتار از شالیزارهای صومعه‌سرا به اجرا در آمده است.

وی درباره اهداف اجرای طرح مذکور، متذکر شد: طرح مبارزه بیولوژیکی کرم ساقه‌خوار برنج با هدف حمایت از کشاورزان برای کاهش هزینه‌های برنج‌کاری و جلوگیری از آلودگی محیط زیست انجام می‌شود.

به گفته قاسمی، طرح مبارزه بیولوژیکی کرم ساقه‌خوار یکی از مهم‌ترین طرح‌های مبارزه‌ای در راستای کاهش آفات محصول است که باید به صورت الزامی در تمام شالیزارها به مرحله اجرا درآید.

وی، به افزایش ۱۲ درصدی استقبال کشاورزان از مرحله نخست اجرای این طرح اشاره کرد و یادآور شد: در اجرای مرحله نخست طرح مذکور بالغ بر ۱۳۰ هزار کارت تریکو حاوی زنبور تریکو گراما در شالیزارها نصب و رهاسازی شده است.

قاسمی، رسیدن به توسعه در حوزه کشاورزی پایدار، حفظ مسایل زیست‌محیطی، تولید محصول سالم و کاهش مصرف سموم کشاورزی را از دیگر مزایای استفاده از کارت‌های تریکو عنوان کرد و افزود: احیای روش‌های بیولوژیک مبارزه با آفات و بیماری‌های گیاهی و کشاورزی در صنعت کشاورزی مدرن امری الزامی ‌است.

وی، با تصریح بر اینکه طرح مبارزه بیولوژیک از طرح‌های مورد پذیرش و کاربردی در بین شالیکاران است، خاطرنشان کرد: این طرح با بهره‌گیری از عوامل و فرآورده‌های طبیعی و زنده برای از بین بردن آفات نباتات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.