گزارش تصویری از مراحل تهیه شکر سیاه در صومعه سرا

  • برای پیشرفت باید به نیروهای جوان و متخصص اعتماد کرد/ راهکار حفظ استقلال اقتصادی، اقتصاد مقاومتی است
  • تاریخ خبر : شنبه ۱۸ بهمن ۹۳ - ۱:۰۹

    کد خبر : 28121

    گزارش تصویری از مراحل تهیه شکر سیاه در صومعه سرا

    واران نیوز: گزارش تصویری از مراحل پخت نیشکر تا تهیه شکر سیاه. نِیشِکَر با نام علمی Saccharum officinarum بین ۶تا …

    واران نیوز: گزارش تصویری از مراحل پخت نیشکر تا تهیه شکر سیاه.

    نِیشِکَر

    با نام علمی Saccharum officinarum بین ۶تا ۳۷ گونه دارد (براساس تفسیرهای متفاوت طبقه بندی) گیاهی است بلند از جنس تباشیر (Saccharum.L)، تیره غلات بومی منطق معتدل گرم تا مناطق حاره می‌باشد نیشکر دارای ساقه ضخیم و بند بند می‌باشد قسمت داخلی ساقه نیشکر لیفی و حاوی مقادیر زیادی عصاره شکر می‌باشد. بلندی ساقه نیشکر بین ۲ تا ۶ متر می‌باشد. برای کاشت نیشکر از کونه‌های اصلاح شده آن استفاده می‌شود. در حدود دویست کشور دنیا نیشکر کشت می‌شود و حدود ۱۳۲۴ میلیون تن شکر تولید می‌شود در سال ۲۰۰۵ بیشترین تولید کننده نیشکر دنیا با اختلاف بسیار برزیل بوده‌است. خاستگاه نیشکر در جنوب شرقی آسیا بوده‌است خاستگاه گونه‌های مختلف آن جاهای متفاوتی می‌باشد مثلاْ گونه باربری در هند یافت شده‌است و خاستگاه گونه‌های ادول و افیسینارم گینه نو می‌باشد

    در شمال و جنوب ایران کشت می‌شود. داری دو نوع ریشه می‌باشد.۱- ریشه قلمه ۲- ریشه ساقه. قند در فاصله بین گره‌ها و در قسمت وسط ساقه تشکیل و ذخیره می‌شود. در روی هر ساقه معمولاً ۱۰ برگ وجود دارد. دانه یا یذر نیشکر شباهت زیادی به گندم دارد.

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

     

    کلیه حقوق برای پایگاه خبری واران نیوز محفوظ است
    Desgined & Programmed by AmirHz.ir