برداشت کیوی از باغ های شمال کشور

  • گیلان پیرترین استان کشور/ زاد و ولد در زوج های گیلانی کاهش یافت
  • تاریخ خبر : پنجشنبه ۲۸ آبان ۹۴ - ۹:۵۵

    کد خبر : 39659
    گزارش تصویری؛

    برداشت کیوی از باغ های شمال کشور

    گزارش تصویری از آغاز برداشت میوه کیوی از باغهای استان گیلان.

    واران نیوز: برداشت حدود ۱۳۰ هزار تن کیوی از باغهای استان گیلان.

    بر طبق آمار اعلام شده تولید میوه کیوی نسبت به سال گذشته حدود ۳۰ درصد افزایش داشته.

    کیوی گیاهی است از گروه گیاهان گلدار دولپه‌ای در راسته خلنگ‌سانان و رده کیویان. این گیاه بومی جنوب چین و میوه ملی جمهوری خلق چین است.

    این میوه منبعی غنی و سرشار از ویتامین C است و مقدار ویتامین C آن از پرتقال نیز بیشتر است. ویتامین ث موجود در کیوی ۲ برابر پرتقال، ۶ برابر لیمو ترش و میزان مواد مغذی آن ۸ برابر سیب است. همچنین دانه‌های سیاه آن حاوی ویتامین D است. کیوی همچنین دارای ویتامین A ویتامین‌های B۱، B۲، B۳ و سایر ویتامین‌های گروه ب می‌باشد. کیوی از میوه‌های بسیار کم کالری است. در ۱۰۰ گرم کیوی ۴۷ کالری وجود دارد. و از جهت میزان کالری همردیف زردآلو و نارنگی است. مقدار پتاسیم آن از موز بیشتر است. از میزان منیزیم بسیار بالایی نیز برخوردار است و به همین خاطر نیز امکان مبتلا شدن به بعضی از سرطان‌ها و بیمارهای قلبی را کاهش می‌دهد. همچنین دارای مس، آهن و فسفر است. کیوی میوه‌ای است که مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی دارد، از این‌رو می‌توان آن را در رده میوه‌های بسیار مفید قرار داد

    photo_2015-11-19_08-55-00 photo_2015-11-19_08-55-14 photo_2015-11-19_08-55-25 photo_2015-11-19_08-55-35 photo_2015-11-19_08-55-43 photo_2015-11-19_08-56-01 photo_2015-11-19_08-56-29 photo_2015-11-19_08-56-45 photo_2015-11-19_08-56-55 photo_2015-11-19_08-57-09 photo_2015-11-19_08-57-18 photo_2015-11-19_08-57-41

    کلیه حقوق برای پایگاه خبری واران نیوز محفوظ است
    Desgined & Programmed by AmirHz.ir