امروز : شنبه, ۱۳ خرداد , ۱۴۰۲ - 15 ذو القعدة 1444
- اسامی داوطلبان انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه صومعه سرا
- زلزله برخی از شهرهای گیلان را لرزاند
- معرفی عامل دار زدن وحشیانه یک قلاده سگ در لشتنشاء به مراجع قضایی
- هزینه های جاری دولت سالانه بخش عمده ای از بودجه مملکت را می بلعد!
- تخریب چند دهنه پل و مسدود شدن راه ارتباطی روستایی در صومعه سرا/ تنیان وضعیت خوبی ندارد
- روسای ادارات شهرستان رشت در صورت عدم پاسخگویی عزل میشوند!
در کل استان گیلان فقط در صومعه سرا نیشکر کشت میشود
به گزارش واران نیوز : مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا گفت: نیشکر در استان گیلان فقط در این شهرستان کشت و کار می شود. احمد پادیاب در گفتگو با خبرنگار مهر چمثقال، کاوکده، قاضده، شکرباغان، کلسر، سنگجوب، ملاسرا و میانده را از عمده ترین روستاهای تولید نیشکر در صومعه سرا عنوان کرد. وی همچنین نیشکر […]
به گزارش واران نیوز : مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا گفت: نیشکر در استان گیلان فقط در این شهرستان کشت و کار می شود.
احمد پادیاب در گفتگو با خبرنگار مهر چمثقال، کاوکده، قاضده، شکرباغان، کلسر، سنگجوب، ملاسرا و میانده را از عمده ترین روستاهای تولید نیشکر در صومعه سرا عنوان کرد.
وی همچنین نیشکر را دارای خواص دارویی بسیار زیاد دانست و اظهارداشت: این محصول گرانبها برای درمان بیماری های فاویسم، کم خونی، یرقان داخلی و عصبی بسیار مفید و تاثیرگذار است.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا با توجه به زمینه اشتغالزایی این محصول در گذشته و حال بیان داشت: صومعه سرا تنها شهرستان گیلان محسوب می شود که به کشت این محصول پرداخته و برای بسیاری از خانواده ها ایجاد درآمد و اشتغالزایی کرده است.
پادیاب با اشاره به میزان اشتغالزایی محصول نیشکر در مراحل تولید و آبگیری در مزارع و کارگاه های تولیدی افزود: تولید نیشکر برای ۱۵۰ نفر در قالب ۳۵ خانوار در این شهرستان ایجاد اشتغال کرده است.
وی با بیان اینکه ۱۵ کارگاه سنتی آبگیری، پخت نیشکر و تبدیل آن به محصول غذایی قابل استفاده در صومعه سرا فعالیت دارند، ادامه داد: در دو سال گذشته با حمایت های اداره جهاد کشاورزی در زمینه فنی و ترویجی محصول نیشکر یک کارگاه نیمه مدرن پخت نیشکر در صومعه سرا احداث شده است.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا با بیان اینکه محصول نیشکر باید به صورت انبوه و در وسعت بیشتری تولید شود، تصریح کرد: این امر نیازمند تشویق کشاورزان و توسعه کارگاه های پخت نیشکر است.
وی یادآورشد: در گذشته بیش از ۱۰۰ هکتار اراضی صومعه سرا به کشت نیشکر اختصاص داشت ولی امروزه به دلیل رونق کشت درخت صنوبر و برنج و نیز نبود توجیه اقتصادی نیشکر، این میزان به ۱۴ هکتار کاهش یافته است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.