امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Saturday, 3 June , 2023
امروز : شنبه, ۱۳ خرداد , ۱۴۰۲ - 15 ذو القعدة 1444
شناسه خبر : 4195
  پرینتخانه » اخبار صومعه سرا تاریخ انتشار : 14 دسامبر 2012 - 16:49 |

در کل استان گیلان فقط در صومعه سرا نیشکر کشت میشود

به گزارش واران نیوز : مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا گفت: نیشکر در استان گیلان فقط در این شهرستان کشت و کار می شود. احمد پادیاب در گفتگو با خبرنگار مهر چمثقال، کاوکده، قاضده، شکرباغان، کلسر، سنگجوب، ملاسرا و میانده را از عمده ترین روستاهای تولید نیشکر در صومعه سرا عنوان کرد. وی همچنین نیشکر […]

در کل استان گیلان فقط در صومعه سرا نیشکر کشت میشود

به گزارش واران نیوز : مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا گفت: نیشکر در استان گیلان فقط در این شهرستان کشت و کار می شود.

احمد پادیاب در گفتگو با خبرنگار مهر چمثقال، کاوکده، قاضده، شکرباغان، کلسر، سنگجوب، ملاسرا و میانده را از عمده ترین روستاهای تولید نیشکر در صومعه سرا عنوان کرد.

وی همچنین نیشکر را دارای خواص دارویی بسیار زیاد دانست و اظهارداشت: این محصول گرانبها برای درمان بیماری های فاویسم، کم خونی، یرقان داخلی و عصبی بسیار مفید و تاثیرگذار است.

مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا با توجه به زمینه اشتغالزایی این محصول در گذشته و حال بیان داشت: صومعه سرا تنها شهرستان گیلان محسوب می شود که به کشت این محصول پرداخته و برای بسیاری از خانواده ها ایجاد درآمد و اشتغالزایی کرده است.

پادیاب با اشاره به میزان اشتغالزایی محصول نیشکر در مراحل تولید و آبگیری در مزارع و کارگاه های تولیدی افزود: تولید نیشکر برای ۱۵۰ نفر در قالب ۳۵ خانوار در این شهرستان ایجاد اشتغال کرده است.

وی با بیان اینکه ۱۵ کارگاه سنتی آبگیری، پخت نیشکر و تبدیل آن به محصول غذایی قابل استفاده در صومعه سرا فعالیت دارند، ادامه داد: در دو سال گذشته با حمایت های اداره جهاد کشاورزی در زمینه فنی و ترویجی محصول نیشکر یک کارگاه نیمه مدرن پخت نیشکر در صومعه سرا احداث شده است.

مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا با بیان اینکه محصول نیشکر باید به صورت انبوه و در وسعت بیشتری تولید شود، تصریح کرد: این امر نیازمند تشویق کشاورزان و توسعه کارگاه های پخت نیشکر است.

وی یادآورشد: در گذشته بیش از ۱۰۰ هکتار اراضی صومعه سرا به کشت نیشکر اختصاص داشت ولی امروزه به دلیل رونق کشت درخت صنوبر و برنج و نیز نبود توجیه اقتصادی نیشکر، این میزان به ۱۴ هکتار کاهش یافته است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.