نان بربری؛ پرطرفدارترین نان ایرانی

  • اکران «خوب، بد، جلف»، «سلام بمبئی»، «گشت ٢» و «مبارک» در صومعه سرا
  • تاریخ خبر : پنج شنبه ۱ مهر ۹۵ - ۳:۱۰

    کد خبر : 48859

    نان بربری؛ پرطرفدارترین نان ایرانی

    نان بربری یکی از پرطرفدارترین نان ها در بین ایرانیان است و ترک و فارس و لُر و … هم ندارد. در این مطلب طرز تهیه این نان را به شما آموزش داده ایم.

    نان بربری یکی از پرطرفدارترین نان ها در بین ایرانیان است و ترک و فارس و لُر و … هم ندارد. در این مطلب طرز تهیه این نان را به شما آموزش داده ایم.

    مواد لازم:

    • آب ولرم ۱ پیمانه
    • شکر ۱ قاشق سوپخوری
    • مایه‌ی خمیر ۸ گرم
    • آرد ۵۰۰ گرم
    • نمک ۱ قاشق چایخوری
    • بهبود دهنده یک‌ دوم قاشق چایخوری
    • روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
    • کنجد به میزان لازم

    مواد لازم برای تهیه‌ی رویه:

    • آرد ۱ قاشق سوپخوری
    • آب ۵۰ میلی‌لیتر
    نان بربری

    طرز تهیه:

    ۱-آب، شکر و مایه‌خمیر را در ظرفی بریزید، روی آن را درپوش بگذارید و ۵ دقیقه در جای نسبتاً گرم قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود.

    ۲-در یک ظرف دیگر، آرد، نمک، بهبوددهنده و روغن مایع را بریزید و مایه‌‌خمیر عمل‌آمده را به آن بیفزائید تا خمیر نرمی به دست آید و به دست نچسبد.

    ۳-حالا خمیر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید، در کاسه‌ی چربکرده‌ای بگذارید، روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

    ۴-حالا خمیر را در سطح آرد پاشیده بگذارید و آن را به شکل بیضی و به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید.

    ۵-سپس روی سینی چرب‌کرده بگذارید و با انگشت، روی آن را شکل دهید. اکنون روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید.

    ۶-بعد رویه‌ی خمیر را بمالید و کنجد بپاشید. آن‌گاه در فر (تاون) گرم‌شده با دمای ۲۰۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

    طرز تهیه‌ی رویه:

    آرد را در آب جوشیده بریزید تا به حالت فرنی و ژله‌ای درآید.

    کلیه حقوق برای پایگاه خبری واران نیوز محفوظ است
    Desgined & Programmed by AmirHz.ir