امروز : دوشنبه, ۱۵ خرداد , ۱۴۰۲ - 17 ذو القعدة 1444
- اسامی داوطلبان انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه صومعه سرا
- زلزله برخی از شهرهای گیلان را لرزاند
- معرفی عامل دار زدن وحشیانه یک قلاده سگ در لشتنشاء به مراجع قضایی
- هزینه های جاری دولت سالانه بخش عمده ای از بودجه مملکت را می بلعد!
- تخریب چند دهنه پل و مسدود شدن راه ارتباطی روستایی در صومعه سرا/ تنیان وضعیت خوبی ندارد
- روسای ادارات شهرستان رشت در صورت عدم پاسخگویی عزل میشوند!
۱۰۰ هزار شهروند تهرانی همچنان بی سواد هستند !
معاون آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی از بی سوادی بیش از ۱۰یکصد هزار شهروند تهرانی خبر داد و گفت: باسواد کردن افراد واجد شرایط در کلانشهرهایی همچون تهران به مراتب سخت تر از روستاها و شهرستانهای مختلف کشور است. محمد مهدی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: باسواد کردن افراد ۱۰ […]

معاون آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی از بی سوادی بیش از ۱۰یکصد هزار شهروند تهرانی خبر داد و گفت: باسواد کردن افراد واجد شرایط در کلانشهرهایی همچون تهران به مراتب سخت تر از روستاها و شهرستانهای مختلف کشور است.
محمد مهدی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: باسواد کردن افراد ۱۰ تا ۴۹ سال که گروه هدف سازمان نهضت سوادآموزی هستند در کلانشهرهایی همچون تهران با توجه به گستردگی آن و همچنین اجاره نشینی مردم به مراتب سخت تر از روستاها و شهرستانهاست.
وی با بیان اینکه هم اکنون در شهر تهران بیش از ۱۰۰ هزار بی سواد زندگی می کنند، تصریح کرد: یکی از مشکلات عمده ما در بحث سوادآموزی شناسایی و جذب افراد بی سواد در تهران است، چرا که اکثر افراد بیسواد در حاشیه شهرها به صورت اجاره نشینی زندگی می کنند و با توجه به تغییر پی در پی خانه هایشان، امکان شناسایی و جذب آنها بسیار سخت است.
به گفته محمدی زاده، همچنین باسواد کردن مردان در زمره مشکلات دوم سازمان نهضت سواد آموزی است. هم اکنون زنان چه در روستا و چه در شهرها بیشتر تمایل به سوادآموزی دارند اما مردان با توجه به اشتغال و کمبود وقت از باسواد شدن فراری هستند. امیدواریم بتوانیم که این مشکلات را تا پایان برنامه پنجم توسعه برطرف کنیم.
وی درباره اعلام میزان باسوادی زن و مرد به تفکیک توضیح داد: فاصله باسواد کردن افراد نسبت به اوایل پیروزی انقلاب اسلامی آمار بسیار خوبی است. در اوایل انقلاب مردان ۴/۲۳ بیشتر از زنان سواد داشتند که با تلاش های آموزشیاران سوادآموزی این فاصله تا سال ۱۳۸۵ به ۳/۸ درصد رسیده است.
معاون آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی افزود: همچنین در اوایل انقلاب اختلاف باسوادی بین مناطق شهری و روستایی ۳۵ درصد بوده است، اما اکنون این آمار به ۷/۱۳ درصد کاهش یافته است که این به نوع خود موفقیت بزرگی در باسواد کردن افراد روستایی به حساب می آید.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.