تولید برنج سفید ارگانیک از اولویت‌های جهادکشاورزی صومعه‌سرا

  • برای پیشرفت باید به نیروهای جوان و متخصص اعتماد کرد/ راهکار حفظ استقلال اقتصادی، اقتصاد مقاومتی است
  • تاریخ خبر : چهارشنبه ۶ دی ۹۱ - ۱:۱۳

    کد خبر : 5051

    تولید برنج سفید ارگانیک از اولویت‌های جهادکشاورزی صومعه‌سرا

    مدیر جهادکشاورزی صومعه‌سرا گفت: تولید برنج سفید ارگانیک از اولویت‌های کاری جهادکشاورزی این شهرستان است   به گزارش واران نیوز …

    مدیر جهادکشاورزی صومعه‌سرا گفت: تولید برنج سفید ارگانیک از اولویت‌های کاری جهادکشاورزی این شهرستان است

     

    به گزارش واران نیوز به نقل از ایسنا»احمد پادیاب در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه گیلان، با اشاره به این‌که کلزا از کیفیت تغذیه‌ای بالایی برخوردار است، گفت: سال گذشته در ۵۵ هکتار از اراضی شهرستان صومعه سرا کلزا کشت شد و امسال شاهد افزایش کشت این محصول در شهرستان هستیم.

    وی افزود: هم اکنون کشت کلزا در ۸۰ هکتار از اراضی شهرستان صومعه سرا آغاز شده است که نسبت به سال گذشته ۲۵ هکتار افزایش یافته است.

    وی ادامه داد: شهرستان صومعه سرا ۲۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد که شخم زمستانه در این اراضی چند روز گذشته انجام شد.

    پادیاب با بیان این مطلب که تاکنون هزار تن کود شیمیایی بین شالیکاران این شهرستان توزیع شده است، ادامه داد: تا پایان سالجاری توزیع کود ادامه دارد.

    مدیر جهادکشاورزی صومعه سرا با بیان این مطلب که تولید برنج ارگانیک بیشتر از اولویت‌های کاری جهادکشاورزی این شهرستان است، تصریح کرد: استفاده از روش‌های بیولوژیک در مبارزه با آفات برنج و کشت توام برنج با ماهی و اردک می‌تواند ما را در افزایش تولید برنج سفید ارگانیک یاری دهد.

    وی تصریح کرد: هم اکنون در شالیزارهای شهرستان صومعه سرا رهاسازی و پرورش ماهیان سرد آبی در حال انجام است و میزان رغبت کشاورزان به این امر موجب افزایش درآمد خانوارهای روستایی و افزایش تولید و مصرف گوشت ماهی در استان می‌شود.

    کلیه حقوق برای پایگاه خبری واران نیوز محفوظ است
    Desgined & Programmed by AmirHz.ir