امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Saturday, 3 June , 2023
امروز : شنبه, ۱۳ خرداد , ۱۴۰۲ - 15 ذو القعدة 1444
شناسه خبر : 5319
  پرینتخانه » اخبار صومعه سرا تاریخ انتشار : 30 دسامبر 2012 - 17:26 |

طرح تجهیز در یکهزار هکتار از اراضی شالیزاری صومعه سرا آغاز شد

مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا از آغاز طرح تجهیز در یکهزار هکتار از اراضی شالیکاری روستاهای کهنه سر ولاکسار این شهرستان خبر داد. به گزارش واران نیوز به نقل از ایرنا»ˈاحمد پادیابˈ روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه هم اکنون این طرح در نیمی از اراضی یادشده پیشرفت فیزیکی داشته است، […]

طرح تجهیز در یکهزار هکتار از اراضی شالیزاری صومعه سرا آغاز شد

مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا از آغاز طرح تجهیز در یکهزار هکتار از اراضی شالیکاری روستاهای کهنه سر ولاکسار این شهرستان خبر داد.

به گزارش واران نیوز به نقل از ایرنا»ˈاحمد پادیابˈ روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه هم اکنون این طرح در نیمی از اراضی یادشده پیشرفت فیزیکی داشته است، افزود: برای اجرای کامل این طرح یک میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.

پادیاب، با اعلام این که ۲۲هزار هکتار از ۲۸ هزار هکتار اراضی شالیکاری این شهرستان استعداد اجرای طرح تجهیز اراضی دارد، گفت: هم اکنون در سطح ۱۳هزار و ۵۰۰ هکتار از این اراضی طرح تجهیز اجرا شده است.

وی دسترسی آسان به زمین های کشاورزی و کاهش سختی کار را از مزایای این طرح برشمرد و خاطرنشان کرد: توسعه ماشین آلات کشاورزی، صرفه جویی در مصرف آب و کاهش هزینه های تولید از مهمترین اهداف اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی است.

پادیاب ادامه داد: شهرستان صومعه سرا رتبه نخست اجرای طرح تجهیز اراضی در سطح گیلان را دارد.

وی با بیان این که هم اکنون ۱۵درصد کشاورزان این شهرستان شخم اول زمستانه خود را انجام داده اند، اضافه کرد: از نیمه دوم آذر یک هزار و۴۶۰ تن انواع کود شیمیایی وارد این شهرستان شده که در حال توزیع بین کشاورزان است که صومعه سرا بیش از پنج هزارتن کود نیاز دارد.

مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا از اجرای طرح بانک نشاء در این شهرستان خبر داد و یادآور شد: این طرح در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی اجرا می شود.

وی با بیان این که ظرفیت های بالقوه شهرستان صومعه سرا، در جهت ارتقا و توسعه بخش کشاورزی فرصت و زمینه مناسبی برای افزایش بازده تولیدات داخلی را فراهم کرده گفت: توسعه سطح زیر کشت صیفی جات و اجرای کشت دوم، اجرا و توسعه طرح مکانیزاسیون نیز نمونه ای از اقتصاد مقاوتی است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.