امروز : شنبه, ۱۳ خرداد , ۱۴۰۲ - 15 ذو القعدة 1444
- اسامی داوطلبان انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه صومعه سرا
- زلزله برخی از شهرهای گیلان را لرزاند
- معرفی عامل دار زدن وحشیانه یک قلاده سگ در لشتنشاء به مراجع قضایی
- هزینه های جاری دولت سالانه بخش عمده ای از بودجه مملکت را می بلعد!
- تخریب چند دهنه پل و مسدود شدن راه ارتباطی روستایی در صومعه سرا/ تنیان وضعیت خوبی ندارد
- روسای ادارات شهرستان رشت در صورت عدم پاسخگویی عزل میشوند!
۱۰ رویداد مهم سال ۲۰۱۲ از نگاه چین +تصاویر
به گزارش فارس، خبرگزاری رسمی چین در گزارشی ۱۰ رویداد مهم سال ۲۰۱۲ که از نگاه این خبرگزاری مهم بوده را بررسی و معرفی کردهاست که در زیر به میپردازیم؛ ۱- تغییر استراتژی نظامی آمریکا از خاورمیانه به آسیا-اقیانوسیه «باراک اوباما» رئیس جمهوری آمریکا در روز ۵ ژانویه ۲۰۱۲ از استراتژی جدید دفاعی آمریکا که […]
به گزارش فارس، خبرگزاری رسمی چین در گزارشی ۱۰ رویداد مهم سال ۲۰۱۲ که از نگاه این خبرگزاری مهم بوده را بررسی و معرفی کردهاست که در زیر به میپردازیم؛
۱- تغییر استراتژی نظامی آمریکا از خاورمیانه به آسیا-اقیانوسیه
«باراک اوباما» رئیس جمهوری آمریکا در روز ۵ ژانویه ۲۰۱۲ از استراتژی جدید دفاعی آمریکا که حضور قویتر نظامی در منطقه آسیا- اقیانوسیه است رونمایی کرد.
«لئون پانتا» وزیر دفاع آمریکا نیز در دوم ژوئن اعلام کرد که تا سال ۲۰۲۰ استقرار تفنگداران دریایی آمریکا به صورت ۶۰-۴۰ درصد در آسیا-اقیانوسیه و آتلانتیک تغییر خواهد کرد.
اوباما در این راستا در ماه نوامبر سفرهای مهمی به تایلند، میانمار و کامبوج داشت.
۲- پیروزی اخوان المسلمین در انتخابات مصر
در ۲۱ ژانویه ۲۰۱۲ حزب عدالت و آزادی شاخه سیاسی اخوان المسلمین مصر بیشتر کرسیهای پارلمان مصر را به خود اختصاص داد.
در ۳۰ ژوئن نیز «محمد مرسی» از اخوان المسلمین برنده انتخابات ریاست جمهوری این کشور شد و به عنوان اولین رئیس جمهور منتخب مردم در مصر سوگند یاد کرد.
۳- توهین به مقدسات اسلامی و خشم مسلمانان
در ۲۱ فوریه ۲۰۱۲ به دنبال اعتراضات گسترده مسلمانان افغانستان در اعتراض به سوزانده شدن قرآن کتاب مقدس مسلمانان ۴ نفر کشته و بیش از ۲۰۰ نفر مجروح شدند.
در ۱۱ سپتامبر ۲۰۱۲ نیز به دنبال اعتراضات گسترده در سراسر جهان بعد از انتشار فیلم موهن توهین به پیامبر اسلام، سفیر آمریکا در لیبی در حمله مردم خشمگین به کنسولگری آمریکا در بنغازی کشته شد.
براثر این اعتراضات، مردم در کشورهای مصر، لیبی، سودان و تونس به ساختمانهای دیپلماتیک آمریکا یورش بردند.
۴- فرود مریخ نورد «کنجاوی» بر روی سیاره قرمز
در ۶ اوت ۲۰۱۲، سازمان فضایی آمریکا ربات کاوشگر که از آن با عنوان “کنجکاوی” یاد میشود را با عبور از آسمانهای آبی مریخ در سطح این سیاره سرخ درون یک دهانه برخوردی بزرگ با موفقیت فرود آورد.
دقایقی پس از آن کنجکاوی نخستین تصاویر سیاه سفید را از داخل دهانه برخوری ارسال کرد، تصاویری که داخل دهانه، چرخهای کنجکاوی و سایه آن را که توسط خورشید بعد از ظهر ایجاد شده بود نشان می داد.
۵- عضویت روسیه در سازمان تجارت جهانی
پس از حدود هجده سال مذاکرات گاه دشوار، روسیه سرانجام در ۲۲ اوت ۲۰۱۲ به عنوان صد و پنجاهمین کشور به عضویت سازمان تجارت جهانی پذیرفته شد.
چین در سال ۲۰۰۱ به عضویت سازمان درآمد و روسیه تنها کشور عمده جهان بود که تا کنون در این سازمان عضویت نداشت.
۶- خرید جزایر مورد مناقشه با چین توسط دولت ژاپن
دولت ژاپن در روز ۱۰ سپتامبر ۲۰۱۲ علیرغم مخالفت و هشدارهای شدید چین، جزایر دیائویو(سنکاکو به ژاپنی) را از مالکان خصوصی آن خرید و آنها را ملی اعلام کرد.
به دنبال این اقدام توکیو، روابط چین و ژاپن تیره شد و موجی از اعتراضات ضد ژاپنی در چین به وجود آمد.
این تصمیم از نظر پکن نقض حاکمیت و تمامیت ارضی چین محسوب شد.
۷- بحران در سوریه افزایش یافت
بحران سوریه از زمانی که مخالفان مسلح بشار اسد دمشق را دچار ناآرامی کردند وارد مرحله تازهای شد.
۸- هجدهمین کنگره حزب کمونیست چین
«هوجین تائو» رئیس جمهوری چین در روز ۸ نوامبر ۲۰۱۲ بزرگترین رویداد سیاسی این کشور که هر ۵ سال برگزار میشود را افتتاح کرد.
دبیرکل حزب کمونیست و رئیس کمیسیون مرکزی ارتش خلق چین، در سخنانی در نشست افتتاحیه هجدهمین کنگره سراسری حزب کمونیست در تالار بزرگ خلق در پکن، دستاوردهای این کشور طی سال های اخیر و دیدگاه های خود در مورد روند تحولات آتی را تشریح کرد.
در پایان این کنگره، علاوه بر انتخاب اعضای کمیته های اصلی حزب، «شی جین پینگ» معاون رئیس جمهوری چین به عنوان دبیر کل حزب، رئیس کمیته نظامی حزب و همچنین رئیس جمهور ۱۰ سال آینده چین انتخاب و معرفی شد.
۹- نشست دوحه ۲۰۱۲
نشست سالانه سازمان ملل در خصوص تغییرات آب و هوایی از روز ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲ در شهر دوحه پایتخت قطر آغاز شد و تا هفتم دسامبر ادامه داشت. در این نشست که با حضور کشورهای امضاء کننده معاهده تغییرات آب و هوایی برگزار شد، آینده پیمان یا پروتکل کیوتو مورد بحث قرار گرفت.
۱۰- افزایش بحران بدهیهای اتحادیه اروپا
بدون شرح!
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.