امروز : یکشنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۱ - 21 شوال 1443
- اسامی داوطلبان انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه صومعه سرا
- زلزله برخی از شهرهای گیلان را لرزاند
- معرفی عامل دار زدن وحشیانه یک قلاده سگ در لشتنشاء به مراجع قضایی
- هزینه های جاری دولت سالانه بخش عمده ای از بودجه مملکت را می بلعد!
- تخریب چند دهنه پل و مسدود شدن راه ارتباطی روستایی در صومعه سرا/ تنیان وضعیت خوبی ندارد
- روسای ادارات شهرستان رشت در صورت عدم پاسخگویی عزل میشوند!
امسال ۸۴ میلیارد ریال اعتبار عمرانی به صومعه سرا اختصاص یافته است
حسنعلیزاده:امسال ۸۴میلیارد و۲۹۳میلیون ریال اعتبار عمرانی به شهرستان صومعه سرا اختصاص یافته است که این اعتبارات در ۱۶فصل ، ۴۱برنامه و۲۲۵پروژه تعریف شده است.
به گزارش واران نیوز به نقل از آریا»فرماندار صومعه سرا:امسال ۸۴میلیارد و۲۹۳میلیون ریال اعتبار عمرانی به شهرستان صومعه سرا اختصاص یافته است که این اعتبارات در ۱۶فصل ، ۴۱برنامه و۲۲۵پروژه تعریف شده است.
به گزارش خبرنگار آریا، در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان صومعه سرا که درسالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یوم ا… نهم دی گفت: در نهم دی ماه مردم حماسه ای دیگر آفریدند و بار دیگر به ندای رهبر انقلاب لبیک گفتند و ثابت کردند این انقلاب را که حاصل خون هزاران شهید آزاده و جانباز است رها نخواهند کرد و تا آخرین قطره خون جانفشانی می کنند.
میرزا حسینعلیزاده اظهار داشت: حماسه ۹ دی یک حماسه بصیرتی بزرگ است که در تاریخ کشور به ثبت رسید و زنگ خطر و هشداری برای دشمنان کشور ماست.
وی ادامه داد : آمریکا و صهیونیسم عاملان اصلی فتنه ۸۸ بودند که در حماسه ۹ دی با بصیرت ملت ایران توطئه شیطانی یاوه گویان خنثی شد.
فرماندار صومعهسرا با بیان اینکه رشت و صومعهسرا از جمله شهرستانهای پیشتاز در خلق حماسه بصیرت و ولایتمداری ۸ دی بودند، تصریح کرد: خلق حماسه ۸ و ۹ دی به دشمن ثابت کرد که ملت پس از ۳۳ سال از عمر انقلاب همچنان حافظ و پشتیبان آرمانهای نظام و رهبری هستند.
وی در ادامه به اعتبارات و فعالیت های عمرانی در شهرستان صومعه سرا اشاره کرد و افزود امسال ۸۴میلیارد و۲۹۳میلیون ریال اعتبار عمرانی به شهرستان صومعه سرا اختصاص یافته است که این اعتبارات در ۱۶فصل ، ۴۱برنامه و۲۲۵پروژه تعریف شده است .
این مقام عالی دولت در شهرستان صومعه سرا با تاکید بر اینکه روسای ادارات باید از روند پروژه ها آگاهی کامل داشته باشند و مراتب را به فرمانداری اطلاع دهند افزود :در اجرای پروژه ها باید ضوابط اجرایی رعایت شود و مسئولان در اجرای پروژه دقت نظر به خرج دهند .
در ادامه این جلسه نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی گفت: برنامه ریزی با استفاده از آمار و اطلاعات درست برای پیشبرد کارها مهم است و مسئولان باید در دادن اطلاعات و آمار نهایت دقت را داشته باشند و آمار درست ارائه دهند تا در برنامه ریزی شهرستان تصمیات درستی اتخاذ شود.
حمیدرضا خصوصی ثانی خاطر نشان ساخت مسئولان در این برهه حساس تلاش نمایند از کم ترین امکانات بیشترین و بهترین بهره وری را نمایند .
وی از تبدیل شدن دهستان های ضیابر و طاهر گوراب به بخش و تبدیل روستای تنیان به شهر خبر داد و اذعان داشت:کارهای اجرایی این دهستان ها و روستای تنیان در وزارت کشور به اتمام رسیده و به استانداری گیلان ابلاغ شده است و در آینده نزدیک فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.