کد خبر : 57568
تاریخ انتشار : دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۵

پایان برداشت نیشکر و آغاز برداشت زردک در صومعه سرا

پایان برداشت نیشکر و آغاز برداشت زردک در صومعه سرا

مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا از آغاز برداشت زردک (هویچ محلی) و پایان برداشت نیشکر در این شهرستان خبر داد و گفت: بیش از ۲۲ هکتار از اراضی سطح زیر کشت در این شهرستان به نیشکر اختصاص یافته است.

واران خبر: احمد پادیاب عصر دوشنبه در گفت وگو باخبرنگار ما با اشاره به اینکه نیشکر و محصولات فرآورده آن کاملا ارگانیک است، اظهار داشت : کشت این محصول در نیمه اول اردیبهشت در روستاهای میانده ، قاضده ، کلسر چمثقال و … آغاز و نیمه دوم آذرماه برداشت می شود.
وی افزود : سالانه ۷۵ نفر از بهره برداران نیشکر در این شهرستان ۲۵ تن نیشکر و فرآورده های آن همچون شیره ، دوشاب ، کف و شکر سیاه را به بازار مصرف عرضه می کنند .
وی ادامه داد: به هفت نفر از نیشکرکاران نیز برای تجهیز کارگاه نیشکر پزی در این شهرستان ۷۰۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده است .
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا همچنین از آغاز برداشت زردک (هویچ محلی ) در این شهرستان خبر داد و گفت : برداشت هویچ محلی که به آن زردک و یا گزر هم گفته می شود، در بیش از ۱۰ هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شده است .
وی افزود : پیش بینی می شود ۱۱۰ بهره بردار هویچ در این شهرستان بتوانند ۳۰ تن محصول برداشت کنند .
به گزارش ایرنا ، کاشت محصولات پاییزه همچون نیشکر و هویچ محلی بیش از ۱۲۰ سال است که در این شهرستان مرسوم است و باید گفت در مراحل کاشت ، داشت و برداشت نیشکر از هیچگونه کود و سم شیمیایی استفاده نمی شود و شکر سیاه برخلاف نامش، طلایی است و در قدیم بخاطر اینکه بر روی هیزم و آتش پخته می شد، رنگ سیاه داشت که امروزه به سبب آنکه یک محصول کاملا ارگانیک و دارای خواص طبی است، بازار پسندی خوبی دارد و به عنوان سوغات محلی شهرستان صومعه سرا شناخته می شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار