پایان برداشت نیشکر و آغاز برداشت زردک در صومعه سرا

  • اکران «خوب، بد، جلف»، «سلام بمبئی»، «گشت ٢» و «مبارک» در صومعه سرا
  • تاریخ خبر : دوشنبه ۴ دی ۹۶ - ۱۵:۲۵

    کد خبر : 57568
    مدیر جهاد کشاورزی صومعه‌سرا:

    پایان برداشت نیشکر و آغاز برداشت زردک در صومعه سرا

    مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا از آغاز برداشت زردک (هویچ محلی) و پایان برداشت نیشکر در این شهرستان خبر داد و گفت: بیش از ۲۲ هکتار از اراضی سطح زیر کشت در این شهرستان به نیشکر اختصاص یافته است.

    واران خبر: احمد پادیاب عصر دوشنبه در گفت وگو باخبرنگار ما با اشاره به اینکه نیشکر و محصولات فرآورده آن کاملا ارگانیک است، اظهار داشت : کشت این محصول در نیمه اول اردیبهشت در روستاهای میانده ، قاضده ، کلسر چمثقال و … آغاز و نیمه دوم آذرماه برداشت می شود.
    وی افزود : سالانه ۷۵ نفر از بهره برداران نیشکر در این شهرستان ۲۵ تن نیشکر و فرآورده های آن همچون شیره ، دوشاب ، کف و شکر سیاه را به بازار مصرف عرضه می کنند .
    وی ادامه داد: به هفت نفر از نیشکرکاران نیز برای تجهیز کارگاه نیشکر پزی در این شهرستان ۷۰۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده است .
    مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا همچنین از آغاز برداشت زردک (هویچ محلی ) در این شهرستان خبر داد و گفت : برداشت هویچ محلی که به آن زردک و یا گزر هم گفته می شود، در بیش از ۱۰ هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شده است .
    وی افزود : پیش بینی می شود ۱۱۰ بهره بردار هویچ در این شهرستان بتوانند ۳۰ تن محصول برداشت کنند .
    به گزارش ایرنا ، کاشت محصولات پاییزه همچون نیشکر و هویچ محلی بیش از ۱۲۰ سال است که در این شهرستان مرسوم است و باید گفت در مراحل کاشت ، داشت و برداشت نیشکر از هیچگونه کود و سم شیمیایی استفاده نمی شود و شکر سیاه برخلاف نامش، طلایی است و در قدیم بخاطر اینکه بر روی هیزم و آتش پخته می شد، رنگ سیاه داشت که امروزه به سبب آنکه یک محصول کاملا ارگانیک و دارای خواص طبی است، بازار پسندی خوبی دارد و به عنوان سوغات محلی شهرستان صومعه سرا شناخته می شود.

    کلیه حقوق برای پایگاه خبری واران نیوز محفوظ است
    Desgined & Programmed by AmirHz.pro