30 درصد ازکشاورزان صومعه سرا کارنشاء برنج خود رابه اتمام رسانده اند

  • گیلان پیرترین استان کشور/ زاد و ولد در زوج های گیلانی کاهش یافت
  • تاریخ خبر : سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۲ - ۲۰:۴۸

    کد خبر : 8873

    ۳۰ درصد ازکشاورزان صومعه سرا کارنشاء برنج خود رابه اتمام رسانده اند

    یه گزارش واران نیوز»مدیرجهادکشاورزی صومعه سرا:توسعه فرهنگ چندپیشگی پرورش،ماهی وبرنج در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی دراین شهرستان درحال اجرا است. …

    یه گزارش واران نیوز»مدیرجهادکشاورزی صومعه سرا:توسعه فرهنگ چندپیشگی پرورش،ماهی وبرنج در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی دراین شهرستان درحال اجرا است.

    مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا:توسعه فرهنگ چند پیشگی پرورش، ماهی و برنج درراستای تحقق اقتصاد مقاومتی دراین شهرستان درحال اجرا است.

    احمد پادیاب صبح امروزدرگفتگوبا خبرنگارمابا بیان این مطلب اظهارداشت:دراین راستا۲۱ سایت در۲۱روستای شهرستان صومعه سرا به منظوراستفاده بهینه اززمین جهت افزایش تولید وبهروری شناسایی شده است.

    وی افزود:توسعه بانک نشاء،تولید زنبورعسل،پرورش قارچ،توسعه باغهای کیوی وپرورش ماهیان گرم آبی طرحهای قابل اجرادراین سایت ها هستند.

    پادیاب ادامه داد:باهمکاری بخش های اموردام،شیلات وتولیدیات گیاهی درسال جاری مزرعه پرورش اردک،ماهی وبرنج به صورت همزمان با تاکید برتولید برنج وباهدف تولید محصول سالم،کاهش مصرف کود،سموم شیمیایی،افزایش تولیدات پروتئینی ودرآمد تولید کننده گان درصومعه سرااجرا می شود.

    مدیرجهادکشاورزی صومعه سرا درادامه با اعلام این که هم اکنون ۳۰ درصد ازکشاورزان این شهرستان کارنشاء برنج خود رابه اتمام رسانده اند گفت:تاکنون ۴ هزارو۲۰۰ تن کود شیمیایی بین کشاورزان این شهرستان توزیع شد.

    پادیاب اضافه کرد:همچنین ۸۵ درصد ازکشاورزان این شهرستان شخم اول و۶۰ درصد نیز شخم دوم شالیزارهای خود راانجام داده اند.

    صومعه سرا با ۲۸هزارهکتار اراضی شالیکاری دارد که سالانه ۱۳۵هزار تن شلتوک و ۶۵ هزارتن برنج سفید ازآن تولید می شود.


    خبرنگار: مازیار جعفری

     

    کلیه حقوق برای پایگاه خبری واران نیوز محفوظ است
    Desgined & Programmed by AmirHz.ir