بیماری‌های انگلی علت لاغری دام و افت کیفیت گوشت

  • اکران «خوب، بد، جلف»، «سلام بمبئی»، «گشت ٢» و «مبارک» در صومعه سرا
  • تاریخ خبر : چهارشنبه ۲ مرداد ۹۲ - ۱۲:۳۶

    کد خبر : 9840

    بیماری‌های انگلی علت لاغری دام و افت کیفیت گوشت

    مسوول آزمایشگاه مرکزی گیلان گفت: بیماری‌های انگلی از مهم‌ترین علل لاغری دام و افت کیفیت لاشه و گوشت است. واران …

    مسوول آزمایشگاه مرکزی گیلان گفت: بیماری‌های انگلی از مهم‌ترین علل لاغری دام و افت کیفیت لاشه و گوشت است.

    واران نیوز: دکتر «محمد صمتی» امروز در جلسه‌ی دامپزشکی گیلان از پایان فاز بهاره طرح مبارزه با بیماری‌های انگلی در آزمایشگاه‌های گیلان خبر داد و گفت: در این طرح ۱۲۰۰ نمونه از ۳۰ روستا اخذ شد.

    وی افزود: این نمونه‌ها در آزمایشگاه مرکزی و چهار آزمایشگاه واقع در شهرستان‌های صومعه‌سرا، رودبار، لنگرود و رودسر بررسی شدند.

    صمتی خاطرنشان کرد: اداره‌کل دامپزشکی گیلان هر سال برای تعیین وضعیت آلودگی انگلی مناطق سه‌گانه استان(جلگه‌ای – جنگلی و کوهستانی) در فصول مختلف سال نسبت به نمونه‌گیری از مدفوع گوسفند در ۱۲ شهرستان گیلان اقدام می‌کند و ۲۴۰۰ نمونه مدفوع گوسفند را بررسی آزمایشگاهی می‌کند.

    وی تصریح کرد: بیماری انگلی از مهم‌ترین علل لاغری دام و افت کیفیت لاشه و گوشت است و اطلاعات این طرح می‌تواند برای دامپزشکان و دامپروران استان سودمند باشد.

    کلیه حقوق برای پایگاه خبری واران نیوز محفوظ است
    Desgined & Programmed by AmirHz.ir