امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Friday, 24 March , 2023
امروز : جمعه, ۴ فروردین , ۱۴۰۲ - 3 رمضان 1444
شناسه خبر : 60024
  پرینتخانه » آخرین اخبار, اجتماعی, پیشنهاد سردبیر, ویژه تاریخ انتشار : 06 مارس 2018 - 6:49 |

آمادگی انتقال مردم منطقه رانش زده نارنج پره را داریم/ مشکل تلفن ثابت دیگر مربوط به دولت نمیشود!

فرماندار صومعه سرا در واکنش به گزارش مشکلات تنیان ضمن تقدیر و تشکر از خبرنگاران بابت بازتاب این مسائل اظهار داشت: در منطقه تنیان بستر و فرصت برای سرمایه گذاری و توسعه واقعا فراهم است، مردمان خیلی خوب و اصیلی هم دارند، البته ما داریم قسمت خالی لیوان را آرام آرام پر می کنیم و قطعا یک قسمتی از آن خالی مانده است.

آمادگی انتقال مردم منطقه رانش زده نارنج پره را داریم/ مشکل تلفن ثابت دیگر مربوط به دولت نمیشود!

سرویس اجتماعی واران؛ علی فتح اللهی فرماندار صومعه سرا در واکنش به گزارش مشکلات تنیان در گفتگو با خبرنگاران واران ضمن تشکر از زحمات خبرنگاران با بیان اینکه آنچه ما انجام می دهیم وظیفه است اظهار داشت: آنچه شما انجام می دهید ضمن اینکه هزینه هایی را قطعا دارد بر پایه علاقه شما برای پیشرفت و توسعه شهرستان است.

وی با اشاره به اینکه تنیان منطقه ای بسیار مهم است و از نظر جغرافیایی دارای پتانسیل بالایی است افزود: در منطقه تنیان بستر و فرصت برای سرمایه گذاری و توسعه واقعا فراهم است، مردمان خیلی خوب و اصیلی هم دارند.

فرماندار صومعه سرا با تاکید براینکه قطعا کم و کاستی در همه جا وجود دارد و ما منکر آن نمی شویم گفت: ما داریم قسمت خالی لیوان را آرام آرام پر می کنیم و قطعا یک قسمتی از آن خالی مانده است، ولی اگر نیم نگاهی هم به قسمت پر آن در طول سالهای بعد از انقلاب بیاندازیم متوجه خواهیم شد که چقدر از آن پر شده است و چه ظرفیتی را توانسته ایم ایجاد بکنیم.

فتح اللهی با بیان اینکه ما امسال حدود ۱۵ کیلومتر آسفالت برای منطقه تنیان داریم که ۶ کیلومتر آن به پیمانکار واگذار شده است اظهار کرد: ۲ کیلومتر دیگر نیز در مرحله کارهای اداری است، دوستان دهیار و بخشدار و شورای اسلامی روستا هم انصافا شرایط را فراهم کرده اند و زیرسازی هر ۱۵ کیلومتر را انجام داده اند، خب موقعیت جغرافیایی تنیان طوری است که ماشین آلات سنگین شاید نتوانند بروند و بعضی از نقاط باید بصورت دستی آسفالت بشود اما قطعا اگر هوا ما را یاری کند آسفالت را انجام خواهیم داد.

وی در خصوص مشکل برق برخی مناطق تنیان با بیان اینکه پس از بازدید پیگیری تیرهای چوبی رشته پلنگاه را در دستور کار قرار دادیم تصریح کرد: ظزف ۳ الی ۴ روز بیش از ۳۰ تیر برق بتنی را فراهم کردیم و الان در آن منطقه دپو کرده ایم ولی به دلیل برخی مشکلات فقط ۵ عدد از آنها را توانسته ایم نصب کنیم، به صورت کلی برای تقویت برق منطقه تنیان اقدامات خوبی انجام داده ایم و قطع به یقین نسبت به سال قبل بخشی از ضعف ها برطرف شده است و اگر ۵ درصد مشکل بوده الان به چهل درصد رسیده است.

فرماندار صومعه سرا با تاکید بر اینکه یک جلسه اختصاصی با ادارات مختلف در خصوص مشکلات تنیان برگزار کردیم گفت: در مورد تامین آب کشاورزی نزدیک ۴۰۰ میلیون اعتبار برای راه اندازی ایستگاه پمپاژ نیاز است که اگر راه بیافتد خیلی می تواند به حل مشکل آب کمک کند، در حال حاضر به دنبال تقویت وضعیت کانال های منطقه هستیم و هر سال چند کیلومتر از خطوط انتقال آب را برنامه داریم تا راه اندازی کنیم.

فتح اللهی با بیان اینکه احداث پل چالکسر را در دستور کار داریم اظهار داشت: پل آبنمای فعلی بسیار خطرناک است خصوصا برای افراد غیر بومی که آَشنایی با منطقه ندارند، حدود ۳۰۰ میلیون اعتبار گذاشته ایم و عن قریب انشالله آغاز عملیات احداث پل را خواهیم داشت و این نوید را به مردم می دهیم که این پروژه به عنوان یک پروژه مهم در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه ما هر ساله یک اعتبار محدودی را برای مساجد داریم افزود: سالانه ۱۵۰ میلیون اعتبار داریم و اگر بخواهیم به همه مساجد تخصیص دهیم فوقش بشود هر مسجدی ۵۰۰ هزار تومان خب این منطقی نیست، به همین جهت ما هر سال چند مسجد را انتخاب می کنیم و بین ۵ تا ۱۰ میلیون تومان به هر مسجدی که نیاز اساسی دارد کمک می کنیم.

فرماندار صومعه سرا در خصوص نبود روحانی در برخی مناطق تنیان گفت: اگر روحانی ساکن همان محل باشد ما مشکلی نداریم اما وقتی از خارج محل بخواهیم روحانی بیاوریم به علت نبود خانه عالم با محدودیت روبرو هستیم، در مورد بحث کتاب ها و ادعیه هم باید عرض کنم این ضعف ماست، ما قول می دهیم هر چقدر موجودیت داشته باشیم کمک بکنیم.

فتح اللهی با تاکید بر اینکه اقداماتی را برای حل مشکل طرح هادی انجام داده ایم اظهار داشت: مصوبه لازم برای ۱۶۱ هکتار از اراضی را گرفته ایم، البته کل محدوده طرح هادی ۴۰۰ هکتار است اما آن قسمتی که مربوط به ساخت و ساز است ۱۶۱ هکتار می باشد و بقیه موارد بصورت کاربری های مختلف که باید در یک محدوده روستایی باشد لحاظ شده از قبیل مسجد، کاربری های عمومی، جاده، فضای سبز و… .

وی با اشاره به اینکه قرار از نمایندگی طرح هادی را از منابع طبیعی بگیریم و به بنیاد مسکن بدهیم افزود: بر طبق قانون ماده ۴ ساماندهی مسکن صراحت داریم که اراضی ملی که در داخل طرح های هادی مصوب قرار گرفته باشد منابع طبیعی آن عرصه ها را به بنیاد مسکن واگذار می کند و بنیاد مسکن هم با توجه به نوع نیاز مردم آن منطقه کارشناسی می کند و کاربری های عمومی را به مساجد و مدارس و پارک و .. اختصاص می دهد و اراضی در اختیار مردم را هم ارزیابی می کنند و تعیین تکلیف می کنند،

فرماندار صومعه سرا در خصوص برخی زمین ها که سند دارند ولی باز هم با مشکل مواجه شده اند گفت: ما منکر اشتباهات نیستیم و در زمان نقشه کشی در قدیم اشتباهاتی صورت گرفته ولی الان که جی پی اس زده می شود میلی متری مشخص می گردد و با اجرایی شدن نقشه کاداسر خود به خود تمام عرصه ها اصلاح می شود.

فتح اللهی در خصوص وضعیت منطقه نارنج پره که دچار رانش شده بود با بیان اینکه ۲۲ قطعه زمین در قسمت پایین دست منطقه آماده کرده ایم تصریح کرد: خیلی هم تلاش شد برای آماده سازی این منطقه و خدا کمک کرد و توانستیم آنجا را جانمایی بکنیم، الان هم آمادگی داریم و به همه ی کسانی که خانه شان در خطر رانش قرار دارد ابلاغ کرده ایم که بیایند و با قرعه کشی قطعات را به آنها تحویل بدهیم و وام ۴ درصدی هم به آنها می توانیم بدهیم تا ساخت و ساز بکنند، البته مردم به خاطر تعلق خاطری که دارند تمایل ندارند از آن منطقه جدا شوند و ما هم گفته ایم که باید تعهد بدهند اگر مشکلی پیش آمد نگویند نظام و دولت برای ما کاری نکرده است.

وی در خصوص مشکل خطوط تلفن با اشاره به اینکه خط تلفن ثابت دیگر الان که مخابرات خصوصی شده است نمی صرفد برایشان این کار را بکنند و دولت هم نمی تواند زیاد ورود بکند افزود: اما درخواست کرده ایم دستگاه تشخیص ضعف آنتن دهی را از استان بیاورد تا ما بتوانیم آن را تقویت بکنیم و خود به خود مشکل مردم حل شود.

فرماندار صومعه سرا با تاکید بر اینکه مشکل کمبود آب را به اداره مربوطه گفته ایم تصریح کرد: ایجاد آب بندان یک شرایط خاصی را مثل کفی مناسب و یک زمین مسطح چندهکتاری نیاز دارد که اگر واقعا قابلیت این کار باشد انجام بگیرد.

فتح اللهی افزود: یک زمانی من که در تالش مسئولیت داشتم به آقای نوبخت گفتم من می توانم ۱۰۰ مشکل را برایتان بشمرم ولی خواسته من از شما پیگیری مشکل پل تالش است که اگر این پل خراب بشود کل کریدور شمال قطع می گردد و آبروی نظام می رود و ایشان هم تایید کردند و قرار شد یک پلی احداث بشود، الان هم این آقایان که می گویند آب بندان بزنیم باید ببینند آیا ظرفیت انجام این کار هست، آیا چنین زمینی آنجا هست، البته ما بدنبال این هستیم که مکان را شناسایی بکنیم و مشکل را حل بکنیم.

وی با بیان اینکه قرار نیست هرکس بیاید ما به او پول بدهیم گفت: مشکل را باید طور دیگری حل کرد، خب من امروز به شما پول گاز دادم فردا چه می کنید، یک زمانی یکی نفر که هم زبان ما هم بود آمد اینجا و گفت من مشکل دارم به نان شب محتاجم، من هم گفتم همین الان تو را معرفی می کنم به فلان شرکت برو حداقل یکسال می توانی اونجا کار کنی، گفت یعنی چه بروم بیل بزنم، گفتم نه پس بیا اینجا پشت میز بشین، خب مرد حسابی بالاخره باید کار بکنی دیگر.

فرماندار صومعه سرا با بیان اینکه برخی ها فکر می کنند اینجا در کشوی ما پول هست و می گویند آقا دولت پول دارد اما نمی دهد تصریح کرد: یادم می آید در تالش که بودیم اطلاع رسانی کردیم که ممکن است برف بیاید مردم آمادگی داشته باشند، بعد برف نیامده بود یکی معترض شده بود که این چه وضعیتی است، چرا برف نیامده، یکی به شوخی می گفت مسئولین رسیدگی کنید برف بیاید.

فتح اللهی در پایان با بیان اینکه واقعا از شما ممنونیم اظهار داشت: تشکر می کنم، زحمت کشیدید، ما از این کارها استقبال می کنیم، حتی اگر خودرو هم خواستید ما حاضریم در اختیار شما قرار بدهیم تا بروید و ببینید و مسائلی که وجود دارد را به ما انعکاس بدهید، و ما هم پاسخ های خودمان را در خصوص آنچه اتفاق افتاده اطلاع بدهیم.

انتهای پیام/

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.