Saturday, 25 March , 2023
امروز : شنبه, ۵ فروردین , ۱۴۰۲ - 4 رمضان 1444
امروز : شنبه, ۵ فروردین , ۱۴۰۲ - 4 رمضان 1444
اخبار تایپی »
- اسامی داوطلبان انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه صومعه سرا
- زلزله برخی از شهرهای گیلان را لرزاند
- معرفی عامل دار زدن وحشیانه یک قلاده سگ در لشتنشاء به مراجع قضایی
- هزینه های جاری دولت سالانه بخش عمده ای از بودجه مملکت را می بلعد!
- تخریب چند دهنه پل و مسدود شدن راه ارتباطی روستایی در صومعه سرا/ تنیان وضعیت خوبی ندارد
- روسای ادارات شهرستان رشت در صورت عدم پاسخگویی عزل میشوند!
شناسه خبر : 61684
پرینتخانه » آخرین اخبار, چند رسانه ای, ویژه
تاریخ انتشار : 13 اکتبر 2018 - 13:21 |
« رب انار »؛ راز خوشمزگی غذاهای محلی گیلان + تصاویر
در گیلان چشیدن هر غذا خاطرهی طعم جدیدی را در ذائقهی شما به جا خواهد گذاشت مخصوصا اگر چاشنی آن غذای لذیذ رب انار باشد.
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری واران نیوز: غذاهای محلی گیلان به لذیذی و خوشمزگی شهره اند.
در گیلان چشیدن هر غذا خاطرهی طعم جدیدی را در ذائقهی شما به جا خواهد گذاشت مخصوصا اگر چاشنی آن غذای لذیذ رب انار باشد.
در تصاویر زیر مراحل تهیه « رب انار » را از چیدن « انار » گرفته تا دانه کردن و پختن رب توسط یک مادر گیلانی در شهر گوراب زرمیخ صومعه سرا مشاهده می کنید.
به اشتراک بگذارید
https://www.varannews.ir/?p=61684
تعداد دیدگاه : ۰
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.